Onderzetterwinkel.nl

Gouden onderzetters passen in ieder huishouden!

Gouden onderzetters passen in elk huishouden!

De kleur goud wordt steeds populairder. Dat is niet alleen vanwege het fysieke goud, waar de prijs snel van oploopt. Goudkleurige onderzetters komen namelijk steeds vaker voor in huishoudens. Dat is ook niet zo gek. Goud is namelijk makkelijk te combineren met andere kleuren. Gouden onderzetters worden dan ook steeds populairder en vandaar dat wij deze ook in ons assortiment hebben!

De gouden kleur geeft jouw huis direct een luxe uitstraling. Zeker als het beperkt blijft tot een paar gouden woonaccessoires. Veel goud wordt namelijk al snel gekoppeld aan kitcherig. Maar een paar goudkleurige accessoires zullen juist een rijke uitstraling geven. Goud heeft ook een warme uitstraling. Daarnaast geeft het ook een gevoel van herkenning. Iedereen zal gelijk vallen op de kleur van goud. We herkennen deze kleur namelijk snel.

Waarom zou ik onderzetters met goud moeten hebben?

De gouden kleur wordt gekoppeld aan luxe, rijkdom en glans. Goud is op zichzelf een opvallende kleur en het kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Het is namelijk tijdloos en trendy tegelijk. Goud raakt namelijk nooit uit de mode en is van alle tijden. Goud valt snel op en mensen zullen er gelijk op reageren. Door het te combineren met nog een paar gouden woonaccessoires geef je jouw huis echt een andere twist.

Kunnen gouden onderzetters zowel in de zomer als winter?

Het grootste voordeel van goud is dat het past in ieder seizoen! De kleur is neutraal genoeg om zich aan te passen. Tijdens koude winterperiode staat goud met warme de donkere tinten. Dit zorgt voor een sfeervolle woonkamer. Bij een zomerse periode staat goud goed bij lichte tinten waarmee je een frisse uitstraling neer zet. Je kunt de sfeer makkelijk aanpassen met andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de kussen op de bank of de bloem vazen. In de zomerperiode staan goudkleurige onderzetters goed bij frisse kleuren zoals okergeel, crème of een pasteltint. In de winter staan gouden onderzetters goed bij kleuren zoals de winter fluffy antraciet, donkerblauw of -groen. Al deze kleuren staan prachtig bij goudkleurige onderzetters.

Zomerse sfeer bij gouden onderzetters
Zomerse sfeer bij gouden onderzetters
Onderzetter Joost – Marmer / Goud
Winterse sfeer bij gouden onderzetters
Winterse sfeer bij gouden onderzetters
Onderzetter June – Zwart / Goud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat staat mooi bij goudkleurige onderzetters?

Persoonlijk ben ik fan van de marmerlook en de zwarte kleur. Al komt dit misschien door ons eigen huishouden. Ik zal toelichten waarom ik dat vind. Onderzetters van marmer en goud zijn namelijk erg stijlvol. Zeker bij huishoudens met een Scandinavisch interieur of modern ontwerp. Vandaar dat wij twee soorten marmer met goud onderzetters in ons assortiment hebben, namelijk:

Ook de kleur zwart bij goud is mijn favoriet. Dit is namelijk makkelijk te combineren met andere kleuren in huis. Kijk maar eens naar de pootjes van de bank, de TV of de handvatten van de kast. Grote kans dat daar ergens zwart bij zit. Zwart komt in veel huishoudens wel ergers terug en daarom dus erg geschikt! Wij hebben één onderzetter met zwart en goud:

Wat vind jij over de kleur goud als accessoire?

Laat het ons weten in de reacties onder deze blogpost! We zijn namelijk erg benieuwd hoe jij denkt over gouden woonaccessoires.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *