Onderzetterwinkel.nl

Bos bloemen bij onderzetters

Onderzetters bij een bos bloemen!

Je hebt een housewarming party maar eigenlijk weet je niet wat je moet geven. Je hebt al een mooie bos bloemen en je wil er graag nog wat bij, maar wat? Ineens weet je het maar twijfel je nog een beetje of dat het wel leuk genoeg is. Onderzetters!

Vaak vergeten maar wel handig

Wanneer je met je uitzet begint zijn onderzetters zeker niet de eerste dingen waar je aan denkt dat je die moet hebben. Sterker nog, wij durven wel te zeggen dat 95 procent van de starters ze in eerste instantie niet eens in huis zullen hebben. Toch zijn ze wel heel erg handig, met name om je mooie nieuwe tafel te beschermen tegen kringen van glazen die wat vochtig zijn maar eigenlijk passen ze ook gewoon wel bij die bos bloemen die jij wilde geven want ook een vaas kan vochtig zijn aan de onderkant en dan komen die onderzetters toch maar mooi van pas. Onderzetters beschermen niet alleen tegen vocht maar ook tegen warmte. Je pannen gewoon zo op tafel zetten is namelijk niet aan te raden om dat te doen.

Gezelligheid op je tafel

Die mooie bos bloemen zorgt natuurlijk voor een hoop gezelligheid op je tafel maar dat doen een stel leuke onderzetters zeker ook. Ze zijn dan ook in allerlei verschillende stijlen te verkrijgen. Je kunt ze vanzelfsprekend niet alleen binnen gebruiken maar ook op je tuintafel. Het staat gewoon ontzettend gezellig wanneer je een stel fleurige houten onderzetters op tafel hebt liggen om er wat op te zetten.

Gemak bij een feestje

Met een feestje heb je vaak wat meer mensen op visite dan dat je normaal hebt. Je bent dan wat heen en weer aan het lopen om je gasten te voorzien van wat lekkers te drinken en tegen de tijd dat je de laatste hebt gehad weet je van de eerste al niet meer wat hij of zijn had besteld. Maak het jezelf makkelijk en neem onderzetters die te beschrijven zijn. Zet de naam van je gast erop en hetgeen wat ze drinken. In de keuken kan jij het zo nagaan en eenmaal terug bij je gasten pak je de onderzetter met het bijbehorende drankje zo bij elkaar! Superhandig vind je niet? Aan het einde van het feestje veeg je de onderzetters weer schoon en kan je ze weer gewoon bij het volgende feestje gebruiken.

Ga met de tijd mee

Onderzetters behoren tot de accessoires en bij een van de dingen die je snel kunt veranderen als je ze zat bent. Je hoeft ze natuurlijk niet meteen weg te gooien want wie weet vind jij het over een poosje weer hartstikke leuk om ze te gebruiken. Heb je onderzetters met een leuke afbeelding erop dan kan je er misschien nog wel wat leuks mee maken om aan de muur te hangen. Er zijn dus genoeg dingen om te verzinnen wat je nog meer met onderzetters kunt doen die je een beetje zat bent.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *