Onderzetterwinkel.nl

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen

Wil je een zakelijke bestelling doen? Bij onderzetterwinkel.nl is dat mogelijk. Zakelijke aankopen kun je doen op twee manieren: via de website – met betaling vooraf – of via e-mail met betaling achteraf op factuurbasis.

Vooraf betalen via de website

Bestellen via de website is gemakkelijk en snel. In het online bestelproces geef je gewoon aan dat je een zakelijke klant bent en geef je de gevraagde gegevens op, zoals factuuradres, afleveradres en btw-nummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, krijg je van ons een digitale factuur met daarop alle informatie die je nodig hebt voor jouw administratie, zoals btw-bedrag, jouw factuurgegevens en onze gegevens.

Let op! Wij kunnen helaas niet achteraf de btw op de factuur in mindering brengen. Je dient dus direct bij het online bestellen een geldig btw-nummer op te geven.

Achteraf betalen via e-mail

Voor Nederlandse zakelijke klanten is levering op factuurbasis mogelijk boven de €100,-. Boven de €250,- wordt er een aanbetaling van 50% gevraagd. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen. Indien er probleemloze facturatie is geweest is het ter beoordeling van onze klantenservice of er bij een vervolgbestelling wederom gevraagd wordt om een 50% aanbetaling.

Wij behouden ons het recht voor om jouw verzoek zonder opgaaf van reden af te keuren of aan te passen.

Wil je gebruik maken van facturatie achteraf, of wil je om wat voor reden dan ook niet via onze website bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@onderzetterwinkel.nl met daarin een duidelijke omschrijving van je bestelling. Zet in de mail verder de volgende informatie:

  • Tenaamstelling
  • Contactpersoon + telefoonnummer
  • Eventueel referentienummer
  • Factuuradres
  • Afleveradres
  • Besteloverzicht, inclusief productnummers en onze actuele verkoopprijzen, zoals die vermeld staan op onze website. Dit om onduidelijkheden te voorkomen
  • Bevestiging dat je bekend bent met en akkoord gaat met onze algemene voorwaarden
  • Eventuele opmerkingen

Je ontvangt een bestellingsbevestiging evenals een verzendbevestiging wanneer jouw bestelling wordt ingevoerd.