Onderzetterwinkel.nl

Zomerse sfeer bij gouden onderzetters

De tien voordelen van keramieken onderzetters voor glazen

Keramieken onderzetters worden steeds populairder. Zeker de onderzetters met marmer look winnen steeds meer terrein in elke huiskamer. In dit artikel zullen wij daarom ook ingaan op de tien voordelen van onderzetters voor glazen. Dit kan jou helpen bij het maken van de juiste keuze!

Onze tien voordelen van onderzetters voor glazen:

1. Keramieken onderzetters zijn erg hygiënisch

Het natuurlijke materiaal is geurloos en smaakloos. Keramiek is  ook nog eens voedselveilig. Hierdoor loop je geen enkel risico bij het gebruik van keramieken onderzetters. Ze zijn zelfs erg geschikt als er kleine kinderen bij zijn! Die willen ze nog wel eens in hun mond stoppen.

2. Makkelijk te onderhouden

Door het gladde overvlak kun je er makkelijk een doekje over heen halen. Hiermee maak je de onderzetter snel schoon. De vlekken die erop komen, gaan gemakkelijk eraf. Het voordeel is dat deze vlekken niet op jouw tafel komen. Zo houdt je alles netjes in huis.

3. Ze kunnen goed tegen zuur

Ook is een keramieken onderzetter goed bestendigd tegen zuren. Als het in contact komt met met zure voedingsmiddelen of schoonmaakmiddelen is dit geen enkel probleem. Ze zullen hier met gemak tegen kunnen. Geen enkele reden om jouw gin-tonic met citroen niet op onze onderzetters te zetten.

4. Erg hittebestendig

Keramiek is ontzettend hittebestendig. Het kan namelijk tot 250 graden Celsius gaan zonder dat het vervormd. Jouw theeglazen met heerlijk warme thee zullen dus geen probleem zijn voor onze keramieken onderzetters.

5. Zeer vlekbestendig

Doordat het keramiek de vloeistof niet opneemt blijft het bovenop de onderzetter liggen. Hierdoor hoef je niet uitgebreid te boenen om ze schoon te krijgen. Het droogt makkelijk op en zorgt dat blijvende vlekken jou bespaard blijven.

6. Het is heel krasvast

Ben jij ook snel bang dat er krassen op komen? Dat herkennen wij wel! Wij hebben namelijk hetzelfde. Heb je net iets moois gekocht, zit er binnen no-time een kras in. Met keramiek is dat gelukkig niet het geval. Het materiaal is erg krasvast en daardoor blijft het lang netjes. Af en toe even schoonmaken houdt ze helemaal aan het shinen!

7. Het heeft een lange levensduur

Keramiek is een sterk materiaal. Omdat het erg krasvast en hittebestendig is beschadigen de onderzetters niet snel. Hierdoor kun jij lang blijven genieten van onze onderzetters. Iedereen wil toch spullen die mooi blijven?

8. Het is UV-bestendig

We zien je al denken, wat maakt dat nou uit? Nou heel veel! Onderzetters wil je ook buiten kunnen gebruiken. Dan is het van belang dat ze UV-bestendig zijn. Anders verkleuren ze al snel en dat wil je natuurlijk niet. Keramiek is UV-bestendig waardoor je onze onderzetters ook buiten kunt gebruiken!

9. Waterbestendig

Het grote voordeel van keramiek is dat het waterbestendig is. Hierdoor weet je zeker dat ze niet beschadigen als je drinken per ongeluk omvalt. We hebben allemaal wel de onhandige vriend of vriendin die altijd wat laat vallen toch?

10. Het is een duurzaam product!

Als laatst is keramiek ook nog eens hartstikke duurzaam. Je kunt het namelijk heel makkelijk recyclen. Door keramiek op hoge temperatuur te verwarmen zal het smelten tot een vloeistof. Van deze vloeistof kun je weer nieuwe spullen maken. Wellicht worden jouw onderzetters later wel een mooie nieuwe vaas?

Ben je overtuigd?

Wij namelijk wel! Als je wil zien welke onderzetters voor glazen wij hebben, dan kun je hier onze keramieken onderzetters kopen


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *