Onderzetterwinkel.nl

Gouden accessoires sfeerbeeld rond met marmer

Hoe kun je decoreren met gouden accessoires?

Tegenwoordig zien we veel vaker gouden accessoires in interieurs voorbijkomen. Goud dat straalt luxe uit en zorgt voor een rijk gevoel. Ook is goud heel goed te combineren met materialen en kleuren. Je kan goud in een oosters interieur doen of in een vintage maar ook in een luxe interieur. Ook kun je goud mooi combineren met bijvoorbeeld beige of zwart.

Wanneer je ervoor kiest om goud met beige te combineren krijg je een zachte en warme uitstraling. Alleen valt bij beige het goud iets minder op. Wanneer je goud gaat combineren met een andere kleur, denk aan zwart, dan zou het goud eruit springen maar behoudt het nog wel warme uitslag. Wanneer je niet te veel goud in je huis wilt stoppen kun je ook denken aan kleine accessoires, denk hierbij aan bijvoorbeeld onderzetters. Onderzetters goud geven net die extra look wanneer je iets op tafel hebt staan.

50 tinten goud

Ook zijn er verschillende kleuren goud. Er zijn namelijk verschillende kleurnuances, je hebt een lichte tint goud, een donkere tint goud en alles wat daartussen zit. De meest bekende kleur goud is denk ik wel het geel goud. Maar je hebt nog veel meer andere variaties zoals rood goud, witgoud, roségoud of oker goud. Hoe de gouden kleur uitvalt ligt dan ook een beetje aan het materiaal wat je gebruikt.

Verschillende goudkleurige accessoires

Wanneer je kiest voor gouden accessoires, kan je al snel kiezen voor verschillende dingen. Wanneer je kiest voor kussens, maak dan gebruik van één of twee kussens, dat is namelijk wel genoeg om de gouden kleur over te brengen. Ook kun je denken aan kaarsen, deze hoeven dan niet altijd een gouden kleur te zijn, je kunt ze ook in een leuke gouden schaal stoppen. Wanneer je voor meubels kiest zou ik niet te veel meubels nemen in de gouden kleur, anders gaat het overheersen. Wel is het leuk wanneer je bijvoorbeeld een zwarte tafel hebt om dit te in te vullen met gouden spullen, denk hierbij aan gouden kaarsen of onderzetters van goud. Wanneer je niet alles goud wilt kun je ook kiezen voor onderzetters zwart goud.

Deurbeslag

Nog een leuke tip is, misschien wel om het deurbeslag te veranderen. Wanneer je de deurgrepen verandert in goud laat je het overal terugkomen, zonder daar heel veel goud aan toe te moeten voegen.

Aan tafel

Ook kun je tijdens het eten, het drinken of het borrelen goud terug laten komen. Kies voor goud bestek of gouden schaaltjes. Maar je kan ook kiezen voor onderzetters in het goud of onderzetters in het zwart goud. Ook heb je zelfs gouden glazen superleuk en zo laat je het goud ook wanneer het gezellig is weer terugkomen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *