Onderzetterwinkel.nl

Keramieken Onderzetter June Marmer Goud set van vier stuks

Keramieken onderzetters, luxueus en zeer praktisch

Op jouw nieuwe tafel wil je niet al heel snel kringen hebben van glazen en dergelijke. Dan is er een oplossing en dat is onderzetters kopen. Je hebt verschillende materialen onderzetters. Zo heb je keramieken onderzetters, houten onderzetters, marmer onderzetters en zo kunnen wij er nog wel een paar opnoemen. Wij hebben nu gekozen voor keramiek onderzetters.

Wat is keramiek

Keramiek komt van het Griekse woord Keramos. Letterlijk vertaald betekent dit aardewerkvat of drinkvat. Keramiek is een aardewerk gemaakt van klei wat gevormd en gedroogd is. Het is dus een heel natuurlijk materiaal. Nadat het gevormd en gedroogd is kan het nog beschilderd worden. Dit kan machinaal maar ook met de hand gebeuren. Eigenlijk vallen bijna alle aardewerken onder keramiek. Zelfs porselein valt onder keramiek. Het is dan ook toepasbaar in verschillende voorwerpen. Denk gek genoeg gezegd bijvoorbeeld eens aan je toiletpot of fonteintje. Juist! Van keramiek gemaakt! Voor nu zullen wij ons alleen beperken tot de onderzetters.

Met keramiek onderzetters op je tafel maak je er een vrolijk feestje van. Je hebt keramiek onderzetters in verschillende vormen en designs. Je kunt ze zelfs laten maken met een eigen design of foto erop. Vaak zijn deze dan wel handgeschilderd en dus wat duurder maar je hebt wel wat unieks in huis. Hartstikke leuk natuurlijk en dan heb je echt een eye catcher op je tafel liggen.

Duurzaam materiaal

Keramiek is erg duurzaam en beschermt jouw tafel goed tegen kringen van glazen, bekers of kopjes. Doordat het duurzaam is betaal je er dan vaak ook wat meer voor maar je kunt er ook eigenlijk een leven lang mee doen. Keramiek is ook makkelijk schoon te maken. Even een doekje eroverheen en ze zijn weer helemaal schoon. Een ander voordeel van keramiek is dat ze ook wat zwaarder zijn dan de gemiddelde onderzetter en ze dus niet zomaar van tafel kunnen waaien wanneer je ze bijvoorbeeld buiten wil gebruiken. Het enige nadeel van deze onderzetters is dat ze van aardewerk zijn en wanneer jij ze dus laat vallen op een harde ondergrond de kans er is dat ze kapotgaan.

Keramieken onderzetters

Onderzetters worden niet alleen gebruikt om glazen, bekers en kopjes op te zetten maar ook om pannen op te zetten wanneer jij ze op tafel wilt hebben. Dan heb je wel een ander formaat onderzetter nodig maar ook die zijn te vinden. Er is in keramiek onderzetters genoeg keuze. Wil je ronde of vierkante? Het kan allemaal.

Onze keramieken onderzetters

De keramieken onderzetters van Onderzetterwinkel zijn handgemaakt. Wij hebben gekozen voor dit duurzame materiaal omdat het lang mooi blijft. Onze onderzetters zijn krasvast, hittebestendig en krasvast voor elke ondergrond! Bekijk ons aanbod via de shop!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *