Onderzetterwinkel.nl

Onderzetter Rond Joost Marmer Goud koffie

Marmer, de interieurtrend van dit moment

Marmer komt al sinds jaar en dag op verschillende manieren terug in onze inrichting en zo eens in de zoveel jaar is het ook echt weer een trend. Op dit moment is dat zeker ook weer aan de orde. Om je heen zie je weer steeds meer objecten die gemaakt zijn van marmer en weer helemaal hot en trendy zijn. Je kunt op vele verschillende manieren gebruik maken van marmer in je interieur. Van aanrechtblad tot vloer maar ook kleinere decoratieve objecten zijn er.

Wat is marmer?

Marmer is een zeer oude kalkachtige steensoort die sinds de klassiek oudheid vooral wordt gebruikt om te beeldhouwen. Marmer is er in verschillende kleuren. Het varieert van grijs tot roze en wit. Marmer heeft diverse voordelen. Zo is het een duurzaam materiaal wat een leven lang mee kan gaan, er zijn verschillende variaties in kleuren en het is makkelijk te combineren met andere stijlen.

Hoe gebruik je het in je interieur?

Natuurlijk kun je marmer op vele manieren in je interieur gebruiken maar heb je er wel eens aan gedacht om onderzetters die gemaakt zijn van marmer? Het is vast en zeker niet het eerste waar je bij stil zou staan of wel? Toch is het een object wat eigenlijk op geen enkele tafel zou misstaan. Juist omdat het zo’n aparte kleur heeft en er nogal wat variatie in zit past het eigenlijk op iedere tafel wel. Marmeren onderzetters zijn ook makkelijk schoon te maken en te houden. Even een doekje eroverheen en het is al goed. Heel handig wanneer er wat drinken overheen is gegaan. Tevens is marmer een perfecte bescherming voor je tafel. Want je wilt natuurlijk geen krassen en vlekken van glazen of bekers op je tafel hebben. Zeker niet wanneer je net een nieuwe hebt gekocht. Dus ga je onderzetters kopen dan zouden wij kiezen voor de chique en duurzame marmeren onderzetters. Deze zijn in te passen in elk interieur en het ziet er nog eens luxueus uit op jouw tafel ook! Deze onderzetters blijven ook niet zomaar aan je glas of beker kleven. Iets wat met kurken of plastic onderzetters nog wel eens wil gebeuren.

Wanneer we praten over een marmeren vloer of aanrechtblad dan vergt het toch wel wat meer onderhoud. Zo dienen die met regelmaat gepolijst te worden en je kunt niet zomaar met ieder schoonmaakmiddel erop tekeergaan. Wanneer je marmer waterbestendig wilt behouden dan heeft het elk jaar een speciale behandeling nodig. En zo zie je maar weer dat elk materiaal zijn voor en nadelen heeft. Vaak is het de duurzaamheid die telt en daar hoef je bij een juiste behandeling bij marmer niet over in te zitten.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *